Početna Gradske teme Otvoren “Golf city” centar na SPENS-u

Otvoren “Golf city” centar na SPENS-u

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin prisustvovao je otvaranju “Golf city” centra na SPENS-u, a taj projekat realizovala je Golf asocijacija Vojvodine.

Reč je o jedinstvenom sportskom i turističkom kompleksu u Srbiji čija je misija promocija golfa, organizacija škole golfa, rekreacije, aktivnog odmora koji razvija etiku, istinski sportski duh i zdrav život.

– Novi Sad je grad koji iz sve snage podržava sport i sportiste, i veoma nam je drago kada se širi mreža sportskih centara, a posebno kada je reč o golfu, najmasovnijem individualnom sportu. Grad organizuje i Sajam sporta, koji je juče otvoren, a ove godine na toj priredbi pažnja će biti posvećena i golfu, jer nam je cilj da promovišemo što više sportskih disciplina. “Golf city” centar na našem SPENS-u biće idealno mesto za bavljenje ovom disciplinom, ali i za druženje, tim bilding, promocije i druge poslovne događaje, što može samo da koristi Novom Sadu. Verujem da će ovo mesto biti atraktivno i za brojne goste našeg grada s obzirom na sve što može da ponudi – istakao je Ognjen Cvjetićanin.

Kako se čulo prilikom otvaranja “Golf city” centra to će biti savršeno mesto za organizaciju zanimljivih i atraktivnih događaja, turnira, korporativnih okupljanja i slično, međutim koncept takođe sadrži sve elemente golfa i u njemu mogu da vežbaju početnici.

Golf igralište ima sledeća vežbališta: “Driving range” 9 pozicija, “Putting green” sa 9 rupa, za vežbanje kratkih odaraca na rupu, “Sand bunker” – peščana prepreka, za vežbanje igre iz peska, “Putting course” mini golf teren sa devet polja, za takmičenje i vežbanje kratkih udaraca na rupu.

Izvor: RTV
Foto: Novisad.rs