Početna Gradske teme Otvoren konkurs za dodelu subvencija udruženjima iz oblasti poljoprivrede na teritoriji Grada...

Otvoren konkurs za dodelu subvencija udruženjima iz oblasti poljoprivrede na teritoriji Grada Novog Sada

0

Na osnovu Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja na teritoriji Grada Novog Sada, raspisan je Javni poziv za dodelu subvencija za programske aktivnosti postojećih i uspostavljanje novih udruženja iz oblasti poljoprivrede za 2018. godinu.

Pravo na korišćenje podsticaja imaju udruženja kojima je statutom utvrđena aktivnost i ciljevi za razvoj poljoprivrede i ruralni razvoj, a koja su registrovana na teritoriji Novog Sada.

Udruženja mogu da konkurišu za programe i projekte koji su već realizovani u toku 2018. godine ili je njihova realizacija u toku.

Pri dodeli subvencija prioritet će imati programi i projekti koji podrazumevaju nabavku opreme za pakovanje, lekova, preparata, promociju, štampanje promotivnog materijala, posete sajmovima i stručnim skupovima i slično, pod uslovom da nisu ostvareni isti podsticaji kod drugih nivoa vlasti u 2018. godini.

Rok za podnošenje prijava sa potrebnom dokumentacijom je 15. jun 2018. godine.

Detaljnije informacije o konkursu, uslovima i načinu prijave, mogu se pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Novog Sada.

Izvor: Mojnovisad.com
Foto: Ilustracija/Pixabay