Početna Gradske teme Otvoren konkurs za dodelu subvencija udruženjima iz oblasti poljoprivrede na teritoriji Grada...

Otvoren konkurs za dodelu subvencija udruženjima iz oblasti poljoprivrede na teritoriji Grada Novog Sada

Na osnovu Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja na teritoriji Grada Novog Sada, raspisan je Javni poziv za dodelu subvencija za programske aktivnosti postojećih i uspostavljanje novih udruženja iz oblasti poljoprivrede za 2018. godinu.

Pravo na korišćenje podsticaja imaju udruženja kojima je statutom utvrđena aktivnost i ciljevi za razvoj poljoprivrede i ruralni razvoj, a koja su registrovana na teritoriji Novog Sada.

Udruženja mogu da konkurišu za programe i projekte koji su već realizovani u toku 2018. godine ili je njihova realizacija u toku.

Pri dodeli subvencija prioritet će imati programi i projekti koji podrazumevaju nabavku opreme za pakovanje, lekova, preparata, promociju, štampanje promotivnog materijala, posete sajmovima i stručnim skupovima i slično, pod uslovom da nisu ostvareni isti podsticaji kod drugih nivoa vlasti u 2018. godini.

Rok za podnošenje prijava sa potrebnom dokumentacijom je 15. jun 2018. godine.

Detaljnije informacije o konkursu, uslovima i načinu prijave, mogu se pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Novog Sada.

Izvor: Mojnovisad.com
Foto: Ilustracija/Pixabay