Početna Gradske teme Otvorena “Promenada”: Novosađani pohrlili u novi tržni centar

Otvorena “Promenada”: Novosađani pohrlili u novi tržni centar

0

Novi tržni centar „Promenada” otvario je danas vrata, a građani mogu da vide veliki broj modnih brendova koji su predstavili svoje kolekcije. Njihovu ponudu su upotpunili i zabavni sadržaji, kao i ugostiteljski objekti, i to na četiri nivoa.

Ipak, nisu otvoreni svi lokali jer kompanije nisu stigle u roku da ih usele. Ponegde se još vidi da radovi nisu završeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radio Signal (@radiosignal988) on

To, međutim, nije smetalo velikom broju građana da vide najnoviji tržni centar i ono što se u njemu nudi.

Šopoholičari će u narednih nekoliko dana imati priliku da kupuju krpice u pojedinim buticima po sniženim cenama, a prvog dana rada očekuje se veliki broj popusta na obuću, garderobu, kozmetiku, optiku, tehnologiju i slično.

„Promenada” će već od sutra raditi svakog dana od 10 do 22 časa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @zarkobns on

U Promenadi je i moderan bioskop „Cineplexx Promenada” koji su na drugom spratu šoping-centra. Karte za prve filmske projekcije moći će da se kupe večeras od 19 časova, a otvaranju bioskopa prisustvovaće i deo filmske i autorske ekipe filma „Južni vetar”, koji će, takođe, pozdraviti publiku u salama pre prve tri projekcije te večeri.

Inače, gledaoci će imati priliku da taj film gledaju i u specijalnoj MX4D tehnologiji i dožive nezaboravno iskustvo. Te večeri u „Cineplexx Promenadi” emitovaće se i film „Burn The Stage” od 21 čas. Već sutra sve posetioce bioskopa očekuje akcija te će uz svaku kupljenu kartu na poklon dobiti još jednu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Новосадска голубица (@golubica.rs) on

Izvor: Dnevnik
Foto: Instagram