Početna Gradske teme Otvorene ponude za TV prenos Skupštine grada

Otvorene ponude za TV prenos Skupštine grada

SAMSUNG DIGITAL MOVIE

U Skupštini grada juče su otvorene ponude sa tendera za izbor televizije koja će prenositi sednice Skupštine grada u narednih godinu dana.

Na tenderu su se javila tri ponuđača i to Novosadska TV sa cenom od 1.954.830 dinara bez PDV-a, firma “Videonet” iz Beograda sa cenom od 1.513.000 bez PDV-a i novosadska televizija “Kanal 9” sa cenom 1.499.400 dinara bez PDV-a.

Prilikom otvaranja ponuda je konstatovano da su ponude ispravne i da poseduju traženu dokumentaciju, kao i da je procenjena vrednost nabavke 2.040.000 bez PDV-a.

Podsetimo da je ovo prvi put da Novi Sad preko tendera bira tv stanicu za prenose, pošto je do sada ovaj posao radila Novosadska TV koja je krajem prošle godine privatizovana. U tenderskoj dokumentaciji se navodi da se očekuje održavanje 17 sednica u trajanju od 10 sati. Ponuđač je u obavezi da obezbedi neophodnu tv tehniku, kao i minimum šest snimatelja, četiri režisera, jednog montažera, jednog producenta i dva tehnička lica.

Osnovni kriterijum za izbor ponude je najniža ponuđena cena, tako da se može očekivati da će Skupština grada prenositi “Kanal 9” koji ima ubedljivo najnižu ponudu.

Izvor: 021.rs
Foto: 021.rs