Početna Kultura Olivera Kovačević i Zoran Kesić: Raduje nas što smo učesnici serijala “Fazoni...

Olivera Kovačević i Zoran Kesić: Raduje nas što smo učesnici serijala “Fazoni i fore”

4. epizoda (1)

Kao što već sigurno znate, subota posle podne, rezervisana je za novu epizodu emisije “Fazoni i fore”! Devetog januara, na prvom programu RTV-a, počeo je sa emitovanjem popularni serijal, a ove subote, pored mnogo interesantnih priča, “Vesti iz nesvesti čitaju Olivera Kovačević i Zoran Kesić! Kao što ste već navikli, prenosimo vam njihove utiske sa snimanja!

Rado sam se odazvao pozivu da učestvujem u “Fazonima i forama”, jer sam voleo da gledam tu emisiju i ranije. Lepo je bilo čuti da se jedna lepa, kreativna, zabavna, šarena i korisna emisija poput ove ponovo snima. Bilo mi je zadovoljstvo da čitam čuvene “Vesti iz nesvesti”, tim pre što mi je ovih vesti iz svesti kojima se inače bavim, već preko glave – izjavio je Kesić.

4. epizoda (slika 2) (1)

Olivera Kovačević podelila je sa nama činjenicu da joj “Fazoni i fore” bude najlepša sećanja na mladost.

Gledali smo u pametnog pesnika Ljubu Ršumovića i čarobnjaka Rašu Popova kao neke natprirodne sile. Raduje me što sam posle toliko godina i ja deo ovog serijala. Volela bih da današnja deca u “Fazonima i forama” pronađu onu radost koju smo nekada mi pronalazili.

Negovanje pravih vrednosti i zdravo odrastanje je ono što nam pružaju “Fazoni i Fore” i zato ne propustite da pogledate četvrtu epizodu koja će biti emitovana 30. januara u 18:15 časova na RTV 1.

Autor: Bojana Šević
Foto: RTV