Početna Gradske teme Paketomati na četiri lokacije u Novom Sadu

Paketomati na četiri lokacije u Novom Sadu

0

Pošta Srbije predstavila je, na otvaranju 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, novu uslugu. Reč je o paketomatima koji su korisnicima dostupni na četiri frekventne i lako dostupne lokacije u Novom Sadu.

Osim na Novosadskom sajmu, paketomati se nalaze i na Železničkoj stanici, na ulazu u Spens, iz ulice Maksima Gorkog, i kod glavne pošte. Pored trenutno aktivnih 20 paketomata, u Srbiji će uskoro biti dostupno još 400 novih, pri čemu lokacije mogu da predlože i korisnici u anketi na sajtu paketomat.posta.rs

Posetioci Novosadskog sajma imali su priliku da na Poštinom specijalizovanom štandu dobiju informacije o novoj usluzi i da isprobaju korišćenje paketomata.

Inače, 89. Međunarodni poljoprivredni sajam, čiji je ovogodišnji partner Mađarska, otvoren je u subotu i trajaće do 27. maja. Radno vreme je od devet do 19 časova, a cene ulaznica nisu menjane.

Porodični dan na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu je u sredu, 25. maja, kada porodice sa decom do 14 godina mogu da posete sajam uz jednu kupljenu ulaznicu. Sve kupljene ulaznice su i kuponi za učestvovanje u Poklon-igri u kojoj su obezbeđena dva traktora, rasipač, prskalica i prikolica.

Izvor: novisad.com
Foto: Pošta / Vuk Branković