Početna Gradske teme “Parking servis” kupuje novo pauk vozilo

“Parking servis” kupuje novo pauk vozilo

pauk

JKP “Parking servis” će do kraja godine kupiti novo pauk vozilo za 10 miliona dinara. Portparol “Parking sevisa” Radovan Jeknić za 021.rs kaže da će ovom kupovinom Pauk služba dobiti sedmo vozilo, čime će se poboljšati njen rad, ali i smanjiti troškovi.

Jeknić objašnjava da su pojedini od šest postojećih pauka stari i njihovo održavanje mnogo košta, a zbog veličine Grada i opšte situacije u saobraćaju, saobraćajnoj policiji i inspekcijama je potrebno više pauk vozila.

“Dežurna pauk služba zajedno sa policijom i drugim službama rade 24 sata da spreče zastoje u saobraćaju. Opravdanost i potreba za novim paukom je očigledna, jer imamo šest ovih vozila čija je prosečna starost bar šest godina i njihovo održavanje je veliki trošak”, objašnjava Jeknić.

Dodajmo i da je novac za kupovinu tog specijalizovanog vozila obezbeđen na poslednjoj sednici Skupštine grada, jer se za sada odustalo od podzemne garaže u Ulici Modene. Naime, Grad će početi izgradnju nadzemne garaže u Uspenskoj i Šafarikovoj ulici.

Autor: 021.rs