Početna Gradske teme Peti Ignite na brodu Cepelin

Peti Ignite na brodu Cepelin

Peti po redu Ignite u Novom Sadu pod sloganom “Ostati ili otidi” održade se u sredu, 15. marta u 19h, u prostoru broda Cepelin, Kej Žrtava Racije bb, a u organizaciji udruženja Biznisnova – Centar za proaktivno poslovanje i Američkog kutka, Novi Sad.

Publika će imati prilike da na kreativan i dinamičan način čuje iskustva desetak naših ljudi koji su živeli ili još uvek žive u inostranstvu kao i stranaca koji su se trajno ili trenutno nastanili u našoj zemlji. Šta ih je zadržalo u Novom Sadu i Srbiji ili nateralo da odu čudete od Bojana Kovača, Huseina Frazihamedanjija, Sandre Kozomora Subotin, Radmile Krajnovid i mnogih drugih. Učešde je besplatno uz
obaveznu prijavu putem linka.

Ignite je globalni pokret držanja brzih i kratkih prezentacija sa ciljem da inspirišu i predstave nove ideje publici u neformalnom okruženju.
Ignite je, kao pokret, odnosno događaj, prvi put održan u Sijetlu 2006. godine. Za veoma kratko vreme postao je internacionalni fenomen. Danas se ovaj brz i dinamičan način prezentovanja ideja praktikuje u više od 100 gradova širom sveta – svuda po istim jednostavnim pravilima: svako ima pravo da se prijavi kao učesnik Ignite-a; prezentacije traju po 5 minuta; svaka prezentacija se sastoji od po 20 PowerPoint slajdova; slajdovi se automatski smenjuju na svakih 15 sekundi; a prezenter nema kontrolu nad menjanjem slajdova.

Autor: NsHronika