Početna Gradske teme Po prvi put u Novom Sadu – Villager demo kombi

Po prvi put u Novom Sadu – Villager demo kombi

villager_radnjaJavno predstavljanje najmodernijih alata za domaćinstvo, vrt, poljoprivredno zemljište, kuću ili stan marke “Villager zakazano je za sredu 27. maj od 10 do 20 časova ispred prodajnog salona “Peraš” u Rumenačkoj 148.

Kako bi se Novosađani što bolje informisali o uređajima i pratećoj opremi ovog brenda, biće postavljen “Villager demo kombi” opremljen svim novitetima i novim tehničkim rešenjima koji dolaze iz ove kompanije.

Predviđena je demonstracija rada Villager garden uređaja (kosilica, trimera, motornih testera, prskalica, pumpi za baštu, usisivača lišća…) i power tools uređaja (brusilica, agregata, aparata za zavarivanje…). Ujedno će svaki posetilac sam moći da testira mašine i alate, da zavaruje, seče ili brusi, a od stručnih lica građani će dobiti sve potrebne informacije i pomoć u izboru odgovarajućeg alata za negovanje i održavanje bašte ili za majstorske radionice, kao i stručne i praktične savete.

Villager proizvodi su odličnog kvaliteta i pristupačnih cena. Namenjeni su hobi i poluprofesionalnim majstorima i zanatlijama i ispunjavaju najviše standarde pouzdanosti, uz odgovarajuću opremu potrebnu za njihovu bezbednu upotrebu. Prateći najnovije trendove, Villager zastupa inovativna rešenja i ergonomski dizajnirane proizvode sa praktičnim funkcijama za olakšan rad.

Više informacija o najavljenom događaju, ali i ponudi kompanije Villager možete dobiti pozivom na broj 021/654-65-37 ili lično u prodajnom salonu u Rumenačkoj 148, kao i na sajtu www.peras.co.rs

Autor: 021