Početna Gradske teme Počela prodaja ulaznica za 9. “Cinema City”

Počela prodaja ulaznica za 9. “Cinema City”

sinema1 (1)

Počela je prodaja ulaznica za 9. “Cinema City” festival, koji će biti održan od 25. juna do 2. jula u novosadskoj kreativnoj četvrti, koju čine Kineska četvrt i Limanski park, saopštili su danas organizatori.
Programski koncept festivala baziran je na promociji prvih i drugih filmskih ostvarenja i mladih filmskih talenata, kao i na muzičkom programu koji će predstaviti neke od najznačajnijih izvođača regiona.

U prodaji su tri tipa ulaznica: dnevna ulaznica po ceni od 250 dinara, paket ulaznica za sve festivalske dane po ceni od 950 dinara i “Super ulaznica” za sve festivalske dane po ceni od 1.450 dinara koja podrazumeva dostupnost svih festivalskih sadržaja tokom celokupnog trajanja festivala i rezerviše posebno mesto za svaku od projekcija.

Kupovinom jedne dnevne ulaznice ili paketa ulaznica posetilac ima priliku da uživa u svim festivalskim sadržajima i svim festivalskim zonama.

Tu su već poznati Amstel Open Air Cinema u Limankom parku, SKCNS Fabrika Open Air Cinema u Kineskoj četvrti, prostori SKCNS Fabrika i Quarter, omiljeni Firchie Think Tank, ali i novi i skriveni prostori Kineske četvrti, kao što je novi Indoor Cinema.

I ove godine filmska ostvarenje će biti prikazivana na lokaciji Brod Teatar, smeštenoj na dunavskom keju, a ulaz je slobodan.

Tokom festivala ulaznice se mogu nabaviti i na samoj lokaciji od 17 časova, a zamena kupljenih ulaznica za narukvice vršiće se na lokaciji tokom trajanja festivala.

Autor: Tanjug
Foto: Promo