Početna Gradske teme Počele prijave za Regatu Vode Vojvodine

Počele prijave za Regatu Vode Vojvodine

Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ ove godine tradicionalno organizuje dvanaestu po redu regatu duž 300 kilometara vojvođanskih kanala. Svi zaljubljenici u plovidbu moći će da uživaju u periodu od 14. do 23. avgusta u desetodnevnom krstarenju ravnicom.

Prijave su u toku i trajaće do popune mesta, a najkasnije do 10. jula. Obrazac za prijavu zainteresovani mogu preuzeti lično u JVP „Vode Vojvodine“ Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina 25, treći sprat, kancelarija broj 11, od 9 do 13 časova.

Popunjenu i potpisanu prijavu, sa kopijom plovidbene dozvole potrebno je dostaviti lično, poštom ili skenirano elektronskim putem na adresu mzivkovic@vodevojvodine.rs. Za učešće u regati potrebno je imati registrovano plovilo. Broj mesta u regati je ograničen zbog organizacionih razloga.

Sve informacije o prijavi zainteresovani mogu dobiti i telefonom na 021/48-81-409 ili 021/48-81-583.

Regata promoviše plovne potencijale Vojvodine, plovidbu, nautički turizam, specifične kulturne sadržaje i aktivan odmor u Vojvodini. To je istovremeno i jedinstvena prilika da žitelji mesta na obalama reka i kanala aktivno učestvuju u ovom zanimljivom događaju, navode u JVP „Vode Vojvodine“.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay