Početna Gradske teme Počele prijave za Regatu Vode Vojvodine

Počele prijave za Regatu Vode Vojvodine

0

Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ ove godine tradicionalno organizuje dvanaestu po redu regatu duž 300 kilometara vojvođanskih kanala. Svi zaljubljenici u plovidbu moći će da uživaju u periodu od 14. do 23. avgusta u desetodnevnom krstarenju ravnicom.

Prijave su u toku i trajaće do popune mesta, a najkasnije do 10. jula. Obrazac za prijavu zainteresovani mogu preuzeti lično u JVP „Vode Vojvodine“ Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina 25, treći sprat, kancelarija broj 11, od 9 do 13 časova.

Popunjenu i potpisanu prijavu, sa kopijom plovidbene dozvole potrebno je dostaviti lično, poštom ili skenirano elektronskim putem na adresu mzivkovic@vodevojvodine.rs. Za učešće u regati potrebno je imati registrovano plovilo. Broj mesta u regati je ograničen zbog organizacionih razloga.

Sve informacije o prijavi zainteresovani mogu dobiti i telefonom na 021/48-81-409 ili 021/48-81-583.

Regata promoviše plovne potencijale Vojvodine, plovidbu, nautički turizam, specifične kulturne sadržaje i aktivan odmor u Vojvodini. To je istovremeno i jedinstvena prilika da žitelji mesta na obalama reka i kanala aktivno učestvuju u ovom zanimljivom događaju, navode u JVP „Vode Vojvodine“.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay