Početna Gradske teme Pokrijte se ušima: Policija terala svetske prvake s treninga

Pokrijte se ušima: Policija terala svetske prvake s treninga

policija

Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Marko Savić i Marko Ždero prvaci sveta i srpski reprezentativci u basketu 3×3 u organizaciji FIBA “sukobili” su se s novosadskom patrolom policije, koja je došla da ih istera s treninga!

Naime, neverovatno iskustvo doživeli su na terenu Osnovne škole Jovan Popović u Novom Sadu, kada je direktorka spomenute škole pozvala organe reda misleći da su oni, kako su rekli, grupa uličara.

– Naš trening se direktorki škole učinio kao skup uličara i kada se nismo povinovali naređenju da napustimo školsko dvorište ona nas je prijavila policiji – rekao je Bulut, a prenosi Telegraf. – Kao izgovor policiji je rečeno da ometamo skraćeni čas fizičkog, na koji je, usput, došlo četiri, pet devojčica bez sportske opreme. Direktorka je za njih tražila čitav teren jer, kako je rekla, ne mogu one da ispaštaju zbog nekog nazovi treninga, nekih za koje ona ne zna ni ko su ni šta su.

Ono kad moraju da zovu pandure da te sklone sa terena #policebrutality #Liman

Posted by Dušan Domović Bulut on Thursday, April 23, 2015

Dobro, direktorka možda ne zna ko su ovi momci i za šta se spremaju, ali bi trebalo da zna da su baš prvaci sveta inicirali prikupljanje sredstava za obnovu školskog košarkaškog terena.

Autor: NShronika
Foto: Facebook