Početna Gradske teme Poreska uprava pozvala Novosađane da izmire dugovanja

Poreska uprava pozvala Novosađane da izmire dugovanja

0

Gradska poreska uprava Novog Sada pozvala je građane da dospele, a neizmirene obaveze na računu poreza na imovinu za fizička lica, izmire do kraja godine i time izbegnu dalji obračun i naplatu zakonom propisane kamate u visini od 11 odsto. Ta kamata se obračunava počev od narednog dana od dana dospelosti u skladu sa Zakonom o poreskom postupku i poreskoj administraciji.

Prikaz stanja na računu poreza na imovinu za fizička lica može se dobiti na Info pultu Gradske poreske uprave u TC „Promenada“, šalter sali Gradske poreske uprave na adresi Vojvođanskih brigada 24-26 i na šalter mestu te uprave u prostorijama JKP „Informatika“ na Bulevaru Slobodana Jovanovića 15. Takođe, poreski obveznici prikaz stanja mogu proveriti i upitom na mejl adresu gpu@novisad.rs, kao i putem naloga na Portalu eUprava.

Za sva dodatna pitanja poreski obveznici mogu kontaktirati Gradsku poresku upravu radnim danom od 8 do 14 časova putem telefona na sledeće brojeve: 021/6616 – 114 dežurni inspektor za fizička lica, 021/4871 – 751 i 021/4871 – 707.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay