Početna Gradske teme Posetite u nedelju “Mamin bazar”

Posetite u nedelju “Mamin bazar”

0

mamin_bazar

Fejsbuk grupa, sada već udruženje “Mame Novosađanke” po drugi put organizuju “Mamin bazar”, događaj gde se prodaje ili menja garderoba i oprema za bebe i decu, a ovaj je posvećen početku školske godine. Ovaj “Mamin bazar” organizuje se u nedelju, 23. avgusta, od 10 do 12 časova, u zabavnom parku “Starli”, na Bulevaru vojvode Stepe 56.

Ovaj događaj organizujemo kako bismo roditeljima finansijski olakšali početak nove školske godine, s obzirom da je poznato koliko novca je potrebno spremiti na udžbenike, garderobu, obuću. Izlagači bazara su mame iz naše grupe koje žele da prodaju, zamene ili poklone svoju garderobu ili garderobu svoje dece, kao i obuću, igračke, školske udžbenike i bebi opremu“, kažu organizatorke događaja.

One apeluju na Novosađane da u što većem broju posete događaj i po simboličnim cenama nabave očuvane potrepštine za svoju decu, ali uz mogućnost da mame nađu nešto i za sebe.
Ulaz na “Mamin bazar” je besplatan.
“Mamin bazar” imaće i humanitarni karakter, jer će svi izlagači i posetioci moći da ponesu i doniraju odeću za odrasle, trudnice, bebe i decu, obuću, igračke, pelene, bebi hranu, posteljinu, kozmetiku. Naime, u izlagačkom prostoru će biti postavljen štand Novosadskog humanitarnog centra, gde će se ostavljati stvari u humanitarne svrhe, a za dalju raspodelu zadužen je sam NSHC.
Prvi “Mamin bazar” održan je u junu.

Autor i foto: 021.rs