Početna Gradske teme Predsednica Skupštine Grada čestitala Uskrs

Predsednica Skupštine Grada čestitala Uskrs

Predsednica Skupštine Grada Novog Sada Jelena Marinković Radomirović, vernicima koji Uskrs slave po julijanskom kalendaru, čestitala je veliki hrišćanski praznik.

“Poštovano sveštenstvo, poštovani vernici, drage Novosađanke i Novosađani, pred nama je najveći hrišćanski praznik i uoči radosnih dana Uskrsa, svim vernicima koji ovaj praznik obeležavaju po julijanskom kalendaru, želim srećan Uskrs.

Uskrs je praznik novog početka, slave novog života i ispunjenja nade u bolju budućnost. Najradosniji hrišćanski praznik dočekajte produhovljeni i ispunjeni plemenitim osećanjima. Prenesite ih na vama drage osobe, porodicu i prijatelje. Uskrs je praznik oživljavanja vere, duha i ljubavi. Primite ova osećanja i stremljenja od najbližih, onih koji vam uvek žele dobro i nosite ih dalje u život.

Neka vam ovaj praznik bude ispunjen mirom, zdravljem i zajedništvom. Od srca želim da ga vi i vaše porodice provedete sretni, vedri i blagosloveni.Srećan Uskrs! Hristor Vaskrese!“, kaže se u četitki predsednice Skupštine Grada Jelene Marinkovi Radomirović.

Foto: Grad Novi Sad