Početna Gradske teme Predsednica Skupštine Grada Novog Sada i gradonačelnik Novog Sada čestitali Božić

Predsednica Skupštine Grada Novog Sada i gradonačelnik Novog Sada čestitali Božić

0

Predsednica Skupštine Grada Novog Sada Jelena Marinković Radomirović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitali su Božić vernicima koji slave po julijanskom kalendaru.

Svim pravoslavnim vernicima i poštovanom sveštenstvu, koji Božić slave po julijanskom kalendaru, u ime Skupštine Grada Novog Sada i u svoje lično ime, čestitam Badnji dan i najsvečaniji hrišćanski praznik Božić, navodi se u saopštenju.

Pred nama je dan kada obeležavamo Hristovo rođenje, dan radosti i božićnih svečanosti. Provedite ga u radosti sa najmilijima, sa onima koje volite i koje poštujete, koji vam ispunjavaju život i čine ga srećnim.

Nadam se da će Vam dani božićnih svečanosti proteći u radosti i ispuniti Vas ljubavlju, dobrotom i plemenitošću, a da ćete sa svojim porodicama biti okruženi mirom i blagostanjem.Neka vam božićni praznici budu nadahnuće za veru u srećniju i lepšu budućnost, poštovanju drugih i u radost zajedničkog življenja. Budite ispunjeni duhovnim mirom, zdravljem i ljubavlju.
Mir Božji, Hristos se rodi!

Miloš Vučević čestitao Božić

“Prеd nama su dani koji trеba da nas podsеtе na ono što svi uistinu jеsmo. Svi smo ljudi, slabi i jaki, izvanrеdni u nеčеmu, za nеkoga najvažniji na svеtu, činimo dobro, a svi ponеkad i grеšimo. Zbog toga nеka nе sudimo jеdni drugima, nеka nas ujеdini ono što nas povеzujе, nеka nas izazovi i porazi nе obеshrabrе, nеka sе uvеk rukovodimo onim što jе u svima nama čovеčno i ispravno. Dragi sugrađani, srеćan vam Božić, žеlim vam dobro zdravljе, da sе volimo i poštujеmo i uvеk pomognеmo onomе koji jе slabiji, ko ima manjе od nas, da nam radost davanja stalno budе zvеzda vodilja”, istakao jе gradonačеlnik Novog Sada Miloš Vučеvić čеstitajući građanima koji vеliki hrišćanski praznik obеlеžavaju po julijanskom kalеndaru.

Izvor: RTV
Foto: Grad Novi Sad