Početna Gradske teme Prijem kod gradonačelnika za sportiste koji su učestvovali na Evropskim igrama

Prijem kod gradonačelnika za sportiste koji su učestvovali na Evropskim igrama

baku

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa članom Gradskog veća za sport i omladinu Predragom Svilarom primio sportiste iz Novog Sada koji su na Evropskim igrama u Bakuu postigli zapažene rezultate i doneli odličja s tog prestižnog takmičenja. Prijemu su prisustvovali predstavnici reprezentacije Srbije u basketu “3 na 3” Dušan Domović Bulut, Marko Savić i Marko Ždero, kao i Ivana Jandrić koja je u Azerbejdžanu osvojila 1. mesto u sambou u kategoriji do 68 kilograma.

Gradska kuća ponovo ima čast da dočeka sjajne sportiste iz Novog Sada. Danas smo ponosni što smo u društvu izvanrednih sportista, osvajača najprestižinijih odličja na Evropskim igrama u Bakuu. Čestitam Ivani Jandrić i basketašima na sjajnim rezultatima, jer je činjenica da smo i u sambou i u basketu „3 na 3“ ostvarili odlične rezultate. Hvala im što na najbolji mogući način reprezentuju, kako sebe, tako i svoj grad i državu. Sportisti uz svu našu zahvalnost imaju i veliku kontinuiranu podršku tokom cele godine kroz Gradsku upravu za sport i omladinu“, rekao je gradonačelnik Vučević i rekao da se posebna pažnja posvećuje upravo onim sportovima koji nemaju veliku medijsku pažnju.

Ivana Jandrić se zahvalila na prijemu i istakla da joj je u odnosu na sve prijeme koje je do sada imala, od prijema kod predsednika države do prijema u Pokrajini Vojvodine, najveća čast da bude primljena u svom gradu, Novom Sadu. Marko Ždero se u ime basketaša zahvalio što Gradska uprava za sport i omladinu vodi brigu o uslovima za treniranje ovih uspešnih sportista, a pruža i pomoć u organizovanjeu turnira.

Autor: NsHronika.rs