Početna Gradske teme Privremena izmena autobuskih linija zbog Zadušnica

Privremena izmena autobuskih linija zbog Zadušnica

0

GSP “Novi Sad“ obaveštava korisnike usluga da će u subotu, 3. novembra 2018. godine, zbog verskog praznika Zadušnice na liniji broj 14 biti angažovani zglobni autobusi, a po potrebi biće uvedeni i dodatni polasci. Umesto solo vozila, zglobni autobusi saobraćaće i na polascima za Čenej u 10:30 i 11:5 časova.

Autobusi na liniji broj 53 na polascima u 8:40 i 9:50 časova saobraćaće do futoškog groblja (povratak je u 9:30, odnosno u 10:40 časova).

Zbog održavanja manifestacije “Futoška kupusijada“’ u subotu, 03. novembra, od 6 do 24 časa privremeno će biti zabranjen saobraćaj u delu Ulice cara Lazara u Futogu (od Pionirske do Železničke ulice).

Autobusi na linijama 53 i 55 iz Novog Sada saobraćaće na sledeći način:

Redovna trasa do Futoške raskrsnice ulica Cara Lazara, Braće Bošnjak i Svetozara Markovića – Ulica Svetozara Markovića – (desno) Ulica Branka Radičevića – (levo) Ulica Rade Kondića uključenje na redovnu trasu Ulicom Carice Milice.

U povratku autobusi će saobraćati istom, izmenjenom trasom.

Na izmenjenom delu trase autobusi u oba smera koristiće privremena stajališta (Ulica Svetozara Markovića/Industrijska ulica; Ulica Branka Radičevića/Povrtarska), kao i stajalište iz pravca Novog Sada, neposredno posle raskrsnice Ulica Svetozara Markovića/Ulica braće Bošnjak/Ulica cara Lazara.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay