Početna Gradske teme Privremena izmena trase za autobuse na liniji 6A

Privremena izmena trase za autobuse na liniji 6A

Autobusi JGSP „Novi Sad“ koji saobraćaju na liniji 6A danas se ponovo puštaju u saobraćaj, ali na privremeno izmenjenoj trasi zbog radova na izgradnji dovodnika vode za Begeč, koje izvodi JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Veterničkoj ulici, u Adicama, i Dunavskoj ulici u naselju Fešter.

U smeru Adice – OŠ „Marija Trandafil“ autobuski će saobraćati od raskrsnice ulica Veterničke i Branka Ćopića pravo Ulicom Branka Ćopića, potom skreću levo u Banjalučku ulicu, desno u Smederevsku, desno u Ulicu Sime Šolaje, levo u Ulicu Branka Ćopića, zatim desno u Ulicu Ćirila i Metodija, levo u Ulicu Feješ Klare, levo na Bulevar Patrijarha Pavla, potom levo na Futoški put i nastavljaju Novosadskim putem odakle skreću levo u Dunavsku ulicu, desno u Paunovu ulicu do OŠ „Marija Trandafil“.

Autobusi će se zaustavljati privremeno na stajalištu u zoni raskrsnice Veterničke ulice i Branka Ćopića, Banjalučke i Branka Ćopića, Smederevske i Banjalučke, Sime Šolaje i Žikice Jovanovića, kao i na stajalištu Veterničke i OŠ „Marija Trandafil“ (Fešter).

U suprotnom smeru, od OŠ „Marija Trandafil“ autobusi skreću levo u Paunovu ulicu, zatim levo u Dunavsku, desno na Novosadski put, potom nastavljaju Futoškim putem, skreću desno na Bulevar patrijarha Pavla, desno u Ulicu Gorana Kovačića i, zatim, Ulicom Branka Ćopića do Veterničke ulice.

Autobusi će se zaustavljati na stajalištu Veterničke i OŠ „Marija Trandafil“ (Fešter), Branka Ćopića i Sime Šolaje, kao i na privremenom stajalištu u zoni raskrsnice ulica Veternička i Branka Ćopića.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay