Početna Gradske teme Produžen rok za izbor korisnika za pomoć u rešavanju stambenih potreba izbeglica

Produžen rok za izbor korisnika za pomoć u rešavanju stambenih potreba izbeglica

Rok za podnošenje prijava na Javni poziv za izbor korisnika za dodelu pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica sa teritorije Grada Novog Sada dodelom pomoći za kupovinu seoske kuće sa okućnicom, produžava se do 14. marta.

Konkurs je raspisan u okviru humanitarne akcije “Doplatna poštanska marka – Krov 2018” i objavljen je 28. januara 2019. godine na oglasnim tablama jedinica lokalne samouprave i mesnih zajednica na koje se Javni poziv odnosi, na internet prezentaciji Grada Novog Sada www.novisad.rs i Komesarijata za izbeglice i migracije www.kirs.gov.rs.

Dokumentacija se dostavlja u pisarnicu Grada Novog Sada ili putem pošte na adresu: Pisarnica Gradske uprave za Opšte poslove Grada Novog Sada, 21000 Novi Sad, Trg slobode br. 1.

Za Komisiju za izbor korisnika pomoći za dodelu sredstava namenjenih stvaranju i poboljšanju uslova stanovanja porodica izbeglica i interno raseljenih lica na teritoriji Grada Novog Sada, kroz kupovinu seoske kuće sa okućnicom u okviru humanitarne akcije “Doplatna poštanska marka – Krov 2018”.

Koverat mora da sadrži i oznaku:
“Prijava na Javni poziv za izbor korisnika za dodelu pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica dodelom pomoći za kupovinu tri seoske kuće sa okućnicom – NE OTVARATI”.

Izvor: NSU
Foto: Ilustracija/Pixabay