Početna Gradske teme Profesionalni MMA borci na čelu sa Slobodanom Maksimovićem pokrenuli akciju na...

Profesionalni MMA borci na čelu sa Slobodanom Maksimovićem pokrenuli akciju na fejsbuku da se usvoji Tijanin zakon!

tijana

Vinovnici smo mnogih akcija koje pokreću kako pojedinci tako i organizacije da bi se usvojio Tijanin zakon. Nedavno se akciji pridružio i profesionalni borac MMA, Slobodan „Limp” Maksimović koji je preko društvene mreže fejsbuk pozvao sve ljude da se odazovu ovoj akciji, među kojima su najviše sportisti. Slobodan je ispričao za naš portal kako je došlo do ove inicijative:

„Moja supruga je pratila sva dešavanja od nestanka Tijane pa sve do sada i nju je to mnogo potreslo s obzirom da i mi imamo ćerkicu a i da smo veliki emotivci. Prva misao svakog roditelja je “šta da je moje dete u pitanju” ?
Bili smo odlučni da sve što možemo učinimo i podržimo Tijaninu porodicu koja je posle takvog gubitka rešila da promeni zakon da bi druga deca bila bezbedna.”

tijanin zakon

Kontaktirali su Igora Jurića i pitali kako mogu da pomognu. Počeli su da objavljuju statuse na privatnom profilu i na fanpage-u na fejsbuku i zamolili prijatelje, familiju i ljubitelje sporta kao i sportiste da podrže Tijanin zakon što su ljudi i učinili, i počeli da im dostavljaju slike , poruke podrške i da aktivno učestvuju u akciji TIJANIN ZAKON.

„Ako mogu, iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim svim borcima koji su se odazvali akciji ne samo MMA već i borcima iz drugih borilačkih veština kao i svim ostalim sportistima koj su se pridružili našem nastojanju da nekako pomognemo celu ovu priču. Supruga i ja smo dali obećanje da ćemo se boriti sve dok se Tijanin zakon ne usvoji, i zato molim svakog da odvoji par minuta i podrži akciju i pokaže poštovanje porodici Jurić koja se pored najvećeg gubitka bori za bezbednost dece u Srbiji.” izjavio je Slobodan.

tijanin zakon 2

Autor: Bojana Šević