Početna Sport Besplatna škola tenisa za najmlađe Novosađane

Besplatna škola tenisa za najmlađe Novosađane

tenis_deca

Od danas je moguće prijavljivanje za besplatnu školu tenisa za decu uzrasta od 5 do 12 godina. Ovu pogodnost roditeljima omogućila je drugu godinu za redom Zelena stranka u saradnji sa teniskim klubom “Winner NS”.
Kako kaže Mirjana Neorčić, ovom akcijom žele da daju svoj doprinos stvaranju bezbednijeg, zdravijeg i podsticajnijeg ambijenta u kojem će odrastati najmlađe generacije Novosađana.
“Nekvalitetno provođenje slobodnog vremena uz TV programe neprimerene njihovom uzrastu, kompjuterske igrice koje podstiču agresiju, nedostatak kulturnih, ekoloških i sportskih sadržaja usmerenih na razvijanje pozitivnih vrednosti i zdravih navika, jedan je od uzročnika problema nasilničkog ponašanja među mladim generacijama. Zato smatramo da je neophodno obezbediti više finansijskih ulaganja u programe namenje najmlađima, u dečja igrališta i sportske terene u Novom Sadu kako bi kvalitetni sadržaji koji doprinose zdravom psihofizičkom razvoju bili dostupni što većem broju dece i mladih”, kaže Neorčićeva.
Sva zainteresovana deca koja se prijave do 29. maja imaju mogućnost da tokom juna besplatno pohađaju školu tenisa u klubu “Winner NS”, upoznaju se sa pravilima ovog sporta i savladaju osnovne tehnike. Prijavljivanje je moguće putem Facebook stranice Zelena stranka, sajta www.zelenastranka.rs ili na telefon 021/662-33-45 svakog radnog dana od 10 do 12h.

Autor i foto: 021.rs