Početna Gradske teme “Promenada” gradi tri košarkaška terena i uređuje okolinu

“Promenada” gradi tri košarkaška terena i uređuje okolinu

0

Najveći šoping centar u našoj zemlji – “Promenada Novi Sad”, koji se nalazi na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara, otvoriće svoja vrata 15. novembra. Svečano otvaranje najavljeno je za 12 časova, uz bogat program koji će pratiti karnevalska atmosfera, raznovrsni muzičari i animatori, dok je za 16h najavljen ‘Photo corner’ u kom će posetioci imati priliku da se slikaju i ponesu foto-uspomenu sa otvaranja ovog šoping centra.

Ukupna izgrađena površina ovog šoping centra iznosiće 150.000 kvadratnih metara, čime će površina svih tržnih centara u Srbiji biti uvećana za 25 odsto. U okviru navedenog prostora čak 48.000 kvadratnih metara predstavljaće prostor za izdavanje.

O veličini ovog projekta govori i podatak da je u prvu fazu uloženo 128 miliona evra što govori u prilog činjenici da zahvaljujući ulaganjima Novi Sad sve više napreduje i postaje sve atraktivniji investitorima.

U cilju povezivanja sa lokalnom zajednicom, razumevajući potrebe i navike potrošača da kupovina više nije primaran cilj odlaska u šoping centar, ali i sa čvrstom namenom da “Promenada” svojim posetiocima pruži raznovrstan sadržaj, trenutno se radi na izgradnji tri košarkaška terena i uređenju zemljišta u neposrednoj okolini šoping centra u vidu ulepšavanja pejzaža, sađenja zelenila, kreiranja pešačkih staza i potrebne javne rasvete.

Novi šoping centar pružiće bogatu ponudu svojim posetiocima i na jednom mestu objediniće brendove Inditex grupacije koje čine “Zara”, “Massimo Dutti”, “Zara Home”, “Oysho”, “Pull and Bear” i “Bershka”, zatim brendovi LPP grupacije – “Mohito”, “Sinsay” i “Reserved”. Zanimljivo je napomenuti da će se iz LPP grupacije brand “Mohito” prvi put pojaviti na našem tržištu.

U Promenadi će se naći i LC Waikiki kao i Fashion Company i Sportina sa svojim brendovima. U ponudi će se naći i mnogobrojni sportski brendovi među kojima su “Intersport”, “Sport Vision” i “N Sport”, kao i prodavnice namenjene najmlađima poput “Jungle baby”-ja, “Dexy Co Kids”-a i “Pertini”-a.

Bogatu ponudu “Promenade” upotpuniće supermarket “Univerexport” i najmoderniji “Cineplexx” bioskop sa najvišim kvalitetom projekcije, a ono u čemu će posetioci dodatno uživati jeste mnoštvo lokalnih kafića i restorana kao što su “Loft”, “Walter”, “Brunch”, “Modena” i mnogi drugi.

Izvor: Mojnovisad.com
Foto: Promo