Početna Gradske teme Prvo zasedanje žirija za izbor “Najlepša bašta Novog Sada”

Prvo zasedanje žirija za izbor “Najlepša bašta Novog Sada”

Akcija “Najlepša bašta Novog Sada“, koja je prošle godine prvi put uspešno realizovana, nastavlja se i ovog proleća u Novom Sadu.

Medijski pokrovitelji su kompanija Color Media Communications, list “Dnevnik” Novosadska TV, a od ove godine akcija se organizuje u saradnji i sa Francuskim institutom u Novom Sadu.

Prvi sastanak žirija u okviru akcije održan je danas u bašti Francuskoj instituta u Novom Sadu, a domaćin je ovom prilikom bio Vladimir Marinković, rukovodilac ogranka Francuskog instituta u Novom Sadu.

Sastanku su prisustvovale članice žirija Brankica Tabak, podsekretar za zaštitu životne sredine, Nataša Mihajlović, članica grupe “The Frajle”, Nada Vujović, glavna i odgovorna urednica lista “Dnevnik”, Aleksandra Brzak, urednica Novosadske hronike u dnevnom listu “Dnevnik”, kao i kolege iz Novosadske televizije.

Članice žirija pregledale su do sada pristigle prijave i dale izjave za novosadske medije.

Bašta je najlepši kutak svakog doma i zato vas pozivamo da pokažete vašu baštu na koju ste tako ponosni, a da pri tome osvojite vredne nagrade (seme, sadnice, saksije i drugo).

Žiri će, kao i prethodne godine, činiti poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija.

Vaše predloge možete slati do 15.06. putem mejl adrese: najlepsabasta@gmail.com, a sve predloge ćemo objaviti u našim medijima (“Dnevnik” – dnevnik.rs, Novosadska TV, nshronika.rsnadlanu.com).

Podsećamo, prošlogodišnja pobednica bila je Elizabeta Carević iz Sremske Kamenice, koja je osvojila vikend-putovanje u Opatiju u hotelu “Grand hotela Adriatic”.

Sponzor akcije je AMS osiguranje.