Početna Gradske teme Radovi kod Kaćke petlje gotovi do kraja nedelje

Radovi kod Kaćke petlje gotovi do kraja nedelje

Sanacija silaznog dela Kaćke petlje iz pravca Novog Sada ka Zrenjaninu biće završena do kraja ove nedelje, kažu u “Putevima Srbije”.

Predviđeni rok, 1. jun je probijen, a radovi se sada privode kraju, piše Dnevnik. Pet godina otkako su radovi zapravo počeli, Kać više neće biti preopterećen saobraćajem koji je preusmeren na to mesto kao obilaznicu.

Uveče kada nema policije i kamioni i autobusi idu ovom ulicom, iako na ćošku stoji znak da vozila teža od pet tona moraju da idu Novosadskom ulicom. Kad oni prođu, sve se trese, kuća je počela da puca, a nemaš kome da se žališ. Vidite, ovde pored je vrtić i deca tokom dana tu spavaju. Ogromna je buka i nebezbedno je, a vozači nemaju nimalo obzira prema majkama koje dovode decu u školu. Da bar imamo neki trotoar, manje bi nam smetalo. Žalili smo se mesnoj zajednici, ali oni kažu da ne mogu ništa da urade“, ispričao je za taj list Dragiša Repac iz Ulice Vuka Karadžića.

Branislav Todorović navodi da su potpisivali peticiju da se postavi i ležeći policajac, ali je ona odbijena uz izgovor da to ne bi bilo po propisima.

Ulice u Kaću su dodatno ruinirane usled većeg opterećenja. Kako su još ranije rekli iz “Puteva Srbije”, oni će preuzeti njihovu sanaciju, ali kada je to planirano još uvek se ne zna.

Izvor: Dnevnik

Foto: Ilustracija/Pixabay

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here