Početna Gradske teme Radovi na Detelinari menjaju režim saobraćaja, autobusi 3 i 13 od danas...

Radovi na Detelinari menjaju režim saobraćaja, autobusi 3 i 13 od danas idu izmenjenom trasom

0

Zbog radova na izgradnji vrelovodnog priključka u zoni raskrsnice ulica Janka Čmelika i Orlovića Pavla, od danas će privremeno biti zabranjen saobraćaj u tom delu Detelinare, tako da će autobusi GSP-a na linijama 3 i 13 saobraćati izmenjenom trasom kretanja.

Autobusi koji saobraćaju na liniji 3iz Petrovaradina, od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića idu pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, a nakon kružnog toka autobusi će čekati do narednog polaska na autobuskom stajalištu linije broj 7a, odnosno na uglu Kornelija Stankovića i Bulevara Evrope.

Sa Detelinare autobusi će kao polazno stajalište koristiti autobusko stajalište linije broj 7a na uglu Kornelija Stankovića i Bulevar Evrope, odakle će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Autobusi na liniji broj 13iz smera Univerziteta, saobraćaće Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića. Nakon kružnog toka do narednog polaska čekaće na autobuskom stajalištu Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe.

Sa Detelinare autobusi će kao polazno stajalište koristiti autobusko stajalište Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe, odakle će saobraćati pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Privremena izmena saobraćaja će trajati do 6. juna, a iz JKP „Novosadska toplana“, mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay