Početna Gradske teme Ratovi zvezda i Ledeno kraljevstvo Frozen u srcu Novog Sada

Ratovi zvezda i Ledeno kraljevstvo Frozen u srcu Novog Sada

frozen 1

Novosađani su ovog vikenda imali priliku da se zabave i druže sa junacima iz sveta bajki i zvezdanih galaksija u samom centru grada na Trgu republike.

frozen 3

Bogat program i druženje sa omiljenim likovima iz Diznijevog animiranog filma Frozen i Star Wars, čekalo je sve zainteresovane devojčice i dečake, kao i njihove roditelje na centralnom trgu u Novom Sadu. Mališani su imali priliku da se zabave i druže sa princezom Elsom, Dart Vejderom, kao i da zaplove u avanturu sa ovim junacima kroz igru, muziku i pesmu.

frozen 4

Uz druženje sa animatorima deca su osetila čaroliju ledenog kraljevstva, kao i borbu dobra i zla iz dalekih galaksija. Karaoke, DJ, veštački sneg, igre memorije, iscrtavanje lica, kvizovi samo su neke od zanimljivosti u kojima su mališani mogli da uživaju, a imali su priliku da dobiju i poklone poput rolinz figurica, starter paketa i sličica, koji su deo velikog programa u IDEA i RODA prodavnicama širom Srbije.

frozen

Ovde avantura ne prestaje. Roda će za svoje potrošače u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Kragujevcu, svakog vikenda, sve do 16. oktobra, od 12 do 18 časova pripremiti bogat sadržaj.

Upustite se u najveću avanturu do sada, uz Frozen i Star Wars junake!

frozen 2

Autor: NsHronika