Početna Gradske teme Sajam opreme za ribolov i boravak u prirodi do nedelje

Sajam opreme za ribolov i boravak u prirodi do nedelje

Sajam opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi “Fishing Show & Outdoor World” otvoren je juče na Novosadskom sajmu. Novinar Jovan Memedović naglasio je da je od velikog značaja to što postoje manifestacije koje podstiču razmišljanje o životnoj sredini i o tome kako da se ona zaštiti.

“Važno je da znamo da pored uživanja u prirodi, svi imamo i zajednički zadatak, a to je da je čuvamo i sačuvamo za generacije koje dolaze”, rekao je Memedović.

Na otvorenom delu Sajmišta nalazi se sportsko-rekreativni park, u okviru kojeg će biti prezentovani i ekstremni sportovi. Zainteresovana deca će od Kajak kanu kluba “Vojvodina” na poklon dobiti mesec dana besplatnih treninga, dok je Veslački klub “Danubius 1885” za osnovce i srednjoškolce pripremio 30 dana besplatne obuke veslanja. Savez sportskih ribolovaca Srbije pripremio je edukacije i predavanja.

Sajam traje do 19. marta, a štandovi su postavljeni u Hali 1 Master centra, kao i na otvorenom prostoru sajma. U subotu, 18. marta, biće “Porodični dan” kada roditelji sa decom do 16 godina na Sajam ulaze kupovinom jedne karte za 200 dinara.

Autor i foto: 021.rs