Početna Gradske teme Sajam proizvodnih tehnologija u Novom Sadu

Sajam proizvodnih tehnologija u Novom Sadu

0

Drugi po redu Sajam proizvodnih tehnologija biće održan u hali Master na Novosadskom sajmu 24. i 25. oktobra. Sajam će predstaviti mašine i alate, 3D štampu i 3D skeniranje, softverska rešenja za proizvodnju i profesionalni hardver.

Prvi Sajam održan je 2018. godine na Šumadija sajmu u Kragujevcu i koncept specijalizovanog događaja posvećenog industriji pokazao se veoma dobrim.

Sajam će na oko 2.000m2 izložbenog prostora predstaviti specijalizovana softverska rešenja za 3D modelovanje, simulacije, kontrolu kvaliteta, reverzni inženjering, programiranje CNC mašina, vizuelizaciju, kreiranje upustava, upravljanje dokumentacijom, procesima, projektima i poslovanje, kao i 3D štampu, 3D skeniranje i mašinsku obradu – uživo.

Posetioci neće biti uslovljeni terminima demonstracija i predavanja, već će kompletna ponuda biti predstavljana malim grupama ili pojedinačno, oba dana, tokom celog radnog vremena sajma, zahvaljujući angažmanu preko 30 aplikativnih inženjera i specijalista za specifične oblasti rada.

Sajam i ove godine organizuju Solfins 3D Kompanija i Strojotehnika, ali ovoga puta uz podršku nekoliko partnerskih kompanija koje se pridružuju organizaciji inspirisane uspešnim prošlogodišnjim sajmom.

Ulaz na Sajam je besplatan uz prijave na sajtu Solfins 3D Kompanije www.solfins.com

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay