Početna Gradske teme Sajam za penzionere u petak i subotu na Novosadskom sajmu

Sajam za penzionere u petak i subotu na Novosadskom sajmu

0

Sajam za penzionere, drugi po redu, održaće se u petak, 26. i subotu, 27. maja u hali Novosadskog sajma. Manifestacija pod sloganom “Za bezbrižnu starost” će u potpunosti biti posvećena najstarijim sugrađanima koji će na sajmu moći da provere svoje zdravstveno stanje i saznaju tajne pravilne ishrane, da učestvuju u zabavnim radionicama i nagradnim igrama, osvoje vredne poklone i brojne popuste, saznaju i odaberu kako da ispune svoje slobodno vreme.

Na sajmu će se predstaviti veliki broj izlagača, predstavnici državnih i gradskih institucija, udruženja, medicinskih ustanova, domaće i strane kompanije koje pružaju usluge starijima i promovišu aktivno starenje na polju zdravlja, ishrane, rekreacije, druženja i zabave.

Posetioci će oba dana, u petak i u subotu, od 10 do 18 časova moći da uživaju u raznovrsnoj ponudi i programu. U okviru štandova izlagača, pored brojnih medicinskih, farmakoloških, prehrambenih i drugih proizvoda namenjenih starijim licima, biće organizovane i aktivnosti iz oblasti socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, zdravlja, edukacije, volontiranja, zdrave ishrane, sporta, rekreacije i hobija, stvaralaštva, putovanja, osiguranja i bezbednosti, finansija, kao i pravne zaštite.

Cilj ove manifestacije je da penzioneri kvalitetno provedu slobodno vreme, da se zabave i druže, učestvuju u raznim radionicama, koncertima, nagradnim igrama, kao i da na jednom mestu vide i probaju proizvode i usluge namenjene isključivo njima.

Ulaz na manifestaciju je besplatan.

Autor: 021