Početna Gradske teme Sajam zapošljavanja 9. marta u Master centru, poziv nezaposlenima i poslodavcima da...

Sajam zapošljavanja 9. marta u Master centru, poziv nezaposlenima i poslodavcima da učestvuju

0

Poslodavci i nezaposleni mogu da se prijave za Sajam zapošljavanja, koji će se 9. marta održati u Master centru Novosadskog sajma.

Sajam zapošljavanja organizuju Grad Novi Sad i novosadska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u okviru Sajma obrazovanja “Putokazi”.

Prijava poslodavaca za učešće na sajmu zapošljavanja je u toku i može da se uradi lično u Filijali Novi Sad, pozivom na broj telefona 021/488-55-21 ili e-mail dragana.jaksic@nsz.gov.rs.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike.

Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

U okviru sajma će biti organizovan i Forum poslodavaca na kojem će zainteresovanim poslodavcima biti prezentovani Javni pozivi Nacionalne službe za podršku zapošljavanju.

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam.

Nacionalna služba za zapošljavanje savetuje nezaposlene da pre dolaska na sajam završe Obuku za aktivno traženje posla, koja je od sada
dostupna i na onlajn platformi.

Sajam zapošljavanja trajaće pomenutog dana u periodu od 10 do 15 časova.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay