Početna Gradske teme Šalter sala Gradske poreske uprave na novoj adresi

Šalter sala Gradske poreske uprave na novoj adresi

Nova šalter sala Gradske poreske uprave juče je počela sa radom u Ulici Vojvođanskih brigada 24-26 i radiće sa strankama od 8 do 14 časova.

Nova šalter sala je moderna, sa kapacitetom koji će zadovoljiti potrebe poreskih obveznika Grada Novog Sada i unaprediti poslovanje Gradske poreske uprave kao servisa u službi građana.

Istovremeno, šalter sala na Trgu slobode 4, ulaz iz ulice Ilije Ognjanovića i pisarnica Gradske poreske uprave u Gradskoj kući, na Trgu slobode broj 1, neće više raditi.

U Gradskoj poreskoj upravi podsećaju da su u cilju očuvanja zdravlja usled epidemije koronavirusa omogućili svim poreskim obveznicima da im se obrate putem elektronske pošte i apeluju na sugrađane da koriste taj vid komunikacije.

Za sve pisane podneske, pa i podneske u vezi sa pomenutim obaveštenjem o stanju duga građani treba da se obrate na e-mail: gpu@novisad.rs

Mail: naknade.gpu@novisad.rs služi za prijem poreskih prijava i svih drugih podnesaka u vezi sa naknadama za zaštitu i unapređivanje životne sredine i naknade za korišćenje javnih površina

Na mail: uverenja.gpu@novisad.rs treba da se jave građani za izdavanje uverenja

Sve potrebne informacije moguće je dobiti i telefonom na brojeve: 487- 17 – 51 i 487 – 17 – 07.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay