Početna Gradske teme Saša Joksimović i Državni Posao ?

Saša Joksimović i Državni Posao ?

ko-dlanom-o-dlan-bilbord_4x3 prikaz 2

Poznati glumac Saša Joksimović ponovo će se okušati u voditeljskom poslu. Posle duže pauze, nakon što je završeno emitovanje emisije Fantastik Šou, koju je vodio sa koleginicom Natašom Pavlović ukazala mu se prilika da se ponovo pojavi na malim ekranima u ulozi glavnog voditelja.

Naime, Saša će se pojaviti kao domaćin u centralnoj novogodišnjoj emisiji, koja će se emitovati 31. decembra na Radio Televiziji Vojvodine pod nazivom “Ko dlanom o dlan”. Ova emisija je osmišljena kao nova verzija nekadašnje emisije “Obraz u obraz” u kojoj su glavni akteri bili Milena Dravić i Dragan Nikolić. Njegova partnerka biće voditeljka RTV-a Anita Savić, a prema nezvaničnim navodima na sceni će mu se pridružiti i koleginica Jelena Gavrilović u ulozi komšinice.
U ovom novom angažmanu, Saša će imati i priliku da pokaže svoje glumačke, plesačke i pevačke veštine i gledaoce zabavi zajedno sa Državnim poslom i poznatim muzičarima.

državni poso - fotka zajedno

Da li će se saradnja između Državnog posla i Saše Joksimovića možda produbiti nakon ove emisije i da li će Torbica, Boškić i Čvarkov dobiti pojačanje od kolege iz branše, ostaje nam da vidimo.