Početna Gradske teme Širi se parking zona: Pod naplatom još nekoliko ulica na Grbavici

Širi se parking zona: Pod naplatom još nekoliko ulica na Grbavici

0

parkign_zona_grbavica_600_1

U narednih desetak dana nekoliko ulica na Grbavici će se naći u plavoj zoni naplate parkinga, saznaje 021.rs.

U JKP “Parking servis” zvanično za sada nisu mogli ništa da nam kažu o tome što su njihovi radnici poslednjih dana postavljali table u nekoliko ulica na Grbavici i samo nam je nezvanično rečeno da rade po nalogu Uprave za saobraćaj i da će građani za nekoliko dana biti informisani o svemu.

Kako su za 021.rs rekli stanovnici ovog kvarata, table Parking servisa sa informacijama o plaćanju parkinga postavljene su niz ulicu Miše Dimitrijevića, u delu od ulice Braće Ribnikara do raskrsnice sa Puškinovom ulicom, kao i u celoj Puškinovoj, Alekse Šantića i Gogoljevoj. Table su, kako pričaju građani, takođe postavljene i u ulici Danila Kiša i Tolstojevoj.

Na Grbavici se u zoni naplate parkinga nalazi već nekoliko ulica, ali će se ovim značajno povećati zona koja se nalazi pod naplatom.

Stanovnici ovog kvarta su za 021.rs uglavnom naveli da se ne slažu sa idejom da im Grad uvene naplatu parkinga, mada su neki opet stava da će ovo možda i pomoći da se smanje gužve. Na Grbavici inače nedostaje desetine parking mesta, što je posledica loše izvedene novogradnje kada su nicale zgrade bez ijednog parking mesta.

Izvor i foto: 021.rs