Početna Gradske teme “Sjaj” od sutra na Novosadskom sajmu

“Sjaj” od sutra na Novosadskom sajmu

0

Gotovo četvrt veka na Novosadskom sajmu održava se Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva „Sjaj“ koja će i ove godine biti sjajno mesto za unapređenje poslovnih kontakata učesnika, razmenu iskustava i podsticanje međunarodne saradnje.

Uz one koji će nastupiti na Izložbi „GEMEXPO“, na Međunarodnu izložbu zlatarstva i časovničarstva dolaze izlagači iz Srbije, Poljske, Slovenije, BiH, Hrvatske i Turske. Za njih će Novosadski sajam biti mesto strukovnih, esnafskih i poslovnih susreta, a za široku publiku i ljubitelje plemenitih metala i dragulja, sjajna prilika za razgledanje i sticanje novih znanja.

Edukacija je važan segment Izložbe, a ovoga puta su u Hali “Master” organizovana predavanja, tribina, prezentacije i radionica koji će sigurno privući mnogo pažnje i široke publike. Tokom Izložbe „Sjaj“ biće organizovano i ocenjivanje kvaliteta, a najboljima uručena priznanja.

Radno vreme je od 10 do 19 časova, u ponedeljak, 11. novembra od 10 do 16 časova, a ulaz je besplatan uz registraciju posetilaca.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay