Početna Gradske teme SNS: Balaševićeva stabla uklonjena zbog kretanja slepih i pucanja betona

SNS: Balaševićeva stabla uklonjena zbog kretanja slepih i pucanja betona

11751930_516333691853364_2041265529222586373_n

Stabla, koja je Đorđe Balašević zasadio u Ulici Ise Bajića, uklonjena su i posečena zbog pucanja betona i otežavanja kretanja slepih ljudi, kao i samog ugrožavanja javne imovine zbog prevelikog korenja drveća, kaže potpredsednik Izvršnog odbora SNS Damir Zobenica.

Kako Zobenica navodi u saopštenju, predsednik Pokrajinskog odbora DS Miroslav Vasin bi trebalo da prestane da rad gradskih službi po zakonskim odredbama unižava i naziva neljudskim i primitivnim.

“Potpuno nam je jasno da posle toliko godina nezakonja u Vojvodini, koje je odgovaralo samo Demokratskoj stranci zbog svojih malverzacija i svih krađa narodnih para, gospodin Vasin i Bojan Pajtić očigledno imaju problem da podrže sistematsko uvođenje rada i poštovanja svih gradskih službi. Molimo gospodina Vasina da u svom jeftinom skupljanju poena i panici pred pokrajinske izbore ne iznosi svoje izmišljene i iskreirane priče kao stav Srpske napredne strane”, kaže Zobenica.

Podsetimo, Vasin je ranije rekao da dva posečena stabla predstavljaju napad na Đorđa Balaševića “onih koji mu nikada nisu oprostili otvoreno suprostavljanje politici devedesetih i koji danas imaju problem suočavanja sa sopstvenom savešću”.

Reakcija Vasina je usledila nakon što je u nedelju Balaševićeva ćerka Jelena objavila fotografije posečenih stabala koje je njen otac zasadio u čast supruge Olivere u Ulici Ise Bajića. Naknadno je saopšteno da su stabla posečena na osnovu naloga komunalne inspekcije koja tvrdi da su “zasađena bez dozvole na, za to, nepredviđenom mestu i da ugrožavaju javnu imovinu”.

Autor: 021