Početna Gradske teme Šokirala fanove: Nataša Bekvalac se povlači sa muzičke scene?

Šokirala fanove: Nataša Bekvalac se povlači sa muzičke scene?

0

Poznata pevačica Nataša Bekvalac objavila je fotografiju na svom Instagram profilu uz detaljan opis svoje odluke da se povlači sa muzičke scene i time ostavila fanove čudu.
Pratioci pop zvezde danima unazad prate njene promene raspoloženja koje su usledile otkako je rešila da posle mnogo godina ostavi cigarete, a kako je sada priznala na ovoj društvenoj mreži, ova odluka pokrenula je i niz drugih.

Novosadska barbika je u javnom obraćanju na Instagramu rekla da je donela odluku da neko vreme neće nastupati jer je, kako kaže, iscrpljena i nije raspoložena, a ono što je privuklo najveću pažnju jeste deo koji se odnosio na muškarce koji su je povredili.

“Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima šta da pruži, da da. Odlučla sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleći je sa publikom, već da budemo samo nas dve. Muzika i ja… U studiju. Ne znam gde će me sve ovo odvesti ali znam da sam spremna i da će sve što iz ovog izađe biti tako moje i iskreno. Čisti mi se i prošlost… Neki muškarci koji su me jako povredili… Javili su se… I rekli izvini… Napisali… Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna… Svoja… I inspirisana”, napisala je Nataša, koja nije precizirala imena muškaraca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Instagram