Početna Gradske teme Spens produžio kupališnu sezonu na otvorenim bazenima

Spens produžio kupališnu sezonu na otvorenim bazenima

bazen spens

Spens je produžio kupališnu sezonu na otvorenim bazenima, sve dok vremenske prilike to dozvole, ali neće više biti noćnog kupanja zbog radova na bazenu. Tokom juna, jula i avgusta poseta bazenima Spensa bila je rekordna, te je od početka leta osveženje od vrućina na bazenima potražilo više od 130.000 kupača.

Baš zbog toga što imamo toliko poverenje Novosađana, odlučili smo da produžimo letnju sezonu i našim sugrađanima omogućimo korišćenje oba otvorena bazena po ceni ulaznice od 100 dinara, koja će važiti za celodnevnu smenu kupanja. Ovo je istovremeno poziv svima, koji ovog leta nisu imali prilike da otputuju i koji zbog obaveza ili drugih razloga nisu dolazili na bazene, da dođu sada i iskoriste lepe dane i visoke temperature i uživaju u poslednjim danima leta na nekom od bazena“, kaže Slobodanka Brankov, portparolka Spensa.

Cena ulaznica od 100 dinara važi od ponedeljka, 31. avgusta, a smene su svakog dana od 10 do 18 sati.
Međutim, od ponedeljka, 31. avgusta, neće biti noćnog kupanja, jer će Spens raditi na sanaciji rigola i zameni hidroizolacije ravnog krova. Podsetimo, Skupština grada je izdvojila za ovu investiciju 10,3 miliona dinara.
Tokom leta počeli su radovi iznad sportskih delova objekta, iznad olimpijskog bazena, zatim sanacija rigola i ravnog dela krova iznad Male dvorane, kao i sanacija kupola koje su oštećene. Ti radovi odložiće početak rada zatvorenih bazena.
Iz Spensa poručuju da će se truditi da omoguće korišćenje malog bazena u sklopu zatvorenog bazena, već od 2. septembra. Do tada, trenažni proces sportskih organizacija održavaće se na otvorenom bazenu, sve dok se ne steknu uslovi za korišćenje olimpijskog bazena.

Autor: 021.rs