Početna Gradske teme “Sportom ću te, sportom ćeš me” radionice za mlade

“Sportom ću te, sportom ćeš me” radionice za mlade

0

U okviru programa “Lokomotiva – lokalna omladinska inicijativa” do kraja novembra biće organizovane četiri besplatne radionice pod nazivom “Sportom ću te, sportom ćeš me” namenjene mladima sa lakšim smetnjama u intelektualnom razvoju.

Neformalna grupa “Sportmotiva” pripremila je niz aktivnosti koje za cilj imaju jačanje i unapređivanje telesnog statusa i zdravlja, upotpunjene neograničenim količinama zabave i razonode.

Program je namenjen mladima uzrasta od 10 do 25 godina, a vodiće ga master profesorka fizičkog vaspitanja i sporta Snežana Stević, diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta Stefan Stojković i 21-jednogodišnji autistični mladić Gruja Staničkov.

Radionice će se realizovati u četiri termina – 20, 22, 27. i 29. novembra, sa početkom u 10 časova u Karate sali SPENS-a (službeni ulaz broj 3).

Zbog specifičnosti programa, grupa je ograničena na 15 učesnika i učesnica pa je prijava obavezna. Svi zainteresovani mogu da se jave Snežani Stević na broj telefona 065/541- 45-16, pozivom na broj putem vibera-a ili whats app-a.

– Patike, majice i trenerke u rančeve, naoružajte se dobrim raspoloženjem i dođite da kroz igru zajedno uživamo u svim blagodetima sporta i fizičkih aktivnosti – poručuju iz “Sportmotive”.

Projekat “LOKOMOTIVA – lokalna omladinska inicijativa” u 2019. godini sprovode udruženja “HMM…”, “BalkanIDEA Novi Sad” i CEKRO, uz podršku programa OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad, koji se sufinansira sredstvima Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i Ministarstva kulture i informisanja, kao i Gradske uprave za sport i omladinu – Kancelarija za mlade, u okviru realizacije Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za 2019. godinu.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay