Početna Gradske teme Vojni kompleksi u Novom Sadu na prodaju po još nižoj ceni

Vojni kompleksi u Novom Sadu na prodaju po još nižoj ceni

0

Država ponovo, ovoga puta po još nižoj ceni, prodaje 22 vojna kompleksa.

Republička direkcija za imovinu objavila je oglas o prodaji kasarni i vojnih kompleksa koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije prikupljanjem pismenih ponuda, prenosi “Dnevnik”.

Ponovo, po sniženoj ceni, prodaje se vojni kompleks “Alibegovac–Karagač” u Novom Sadu, koji čini više objekata, među kojima su magacini, zgrade, stražarnice i drugo. Sada je početna cena 388.817 evra. Takođe po sniženoj ceni opet se prodaje i vojni kompleks “Mišeluk – Gornja Kamenica”, koji čini pet objekata ukupne površine 634 kvadratna metra. Početna cena ovog puta je 1.235.825 evra.

Na prodaju, po sniženoj ceni, je i vojni kompleks “Bukovac” u Petrovardinu, površine jedan hektar i pet i po ari. Početna cena je 97.257 evra. Početna snižena cena za vojni kompleks “Provalija – RRFD Kamenica” je 368.701 evro, a tu su objekti površine 778 kvadratnih metara, koje čine razni magacini, stražarnice, nadstrešice.

Nova početna cena za vojni kompleks “Paragovo” je 432.200 evra, a reč je o površini od tri hektara na kojoj su tri objekta.

Po sniženoj ceni od 246.075 evra prodaje se Klub Vojske u Beloj Crkvi. Početna cena za vojni kompleks skladište “Potok Mesić – Belocrkvanski put” u Vršcu je 796.812 evra. Vojni kompleks “Šikara” u Somboru se takođe ponovo prodaje i to ovoga puta po ceni od 39.640 evra.

Na prodaji su vojni kompleksi u Aleksincu, Mladenovcu, Beogradu, Valjevu, Vršcu, Zaječaru, Knjaževcu, Leskovcu, Nišu, Požarevcu, Smederevu, Surdulici i Užicu.

Pismene ponude primaju se do 30. novembra.

Izvor: Dnevnik
Foto: Pixabay