Početna Gradske teme Sportski dan za najmlađe, hor OŠ “Jovan Popović”, bend “Muzika srca” i...

Sportski dan za najmlađe, hor OŠ “Jovan Popović”, bend “Muzika srca” i DJ XLX danas na Trgu slobode!

_RA_0698

Poslednju nedelju u 2016. godini “Novosadski Winter Fest” započeće odličnim programom, druženjem sa najmlađima i humanitarnim akcijama u narednim danima.

_RA_0804

Juče su najmlađi imali priliku da uživaju u lutkarskoj predstavi “Čudotvorni izvor” koju smo organizovali uz pomoć naših prijatelja iz Minaque, a nakon toga u nastupu Dečijeg Gospel horića na Singing Christmas Tree. Na centralnoj bini nastupili su WakeUpBend i DJ sa Delta radija.

_RA_0687

Danas u podne organizujemo “Sportski dan za najmlađe” uz pomoć naših prijatelja iz Atletskog kluba “Vojvodina”. Najmlađi će imati priliku da se, uz trenere i polaznike kluba, oprobaju u nekoliko disciplina, te da vežbaju na Trgu na specijalno dizajniranim, sportskim poligonima. Dođite da se družimo i vežbamo zajedno! U slučaju kiše, Sportski dan za najmlađe održaće se nakon Nove godine.

_RA_0822

Od 18h na “raspevanoj jelki” nastupiće hor OŠ “Jovan Popović” iz Novog Sada. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

Na bini od 19h slušaćemo bend “Muzika srca”, a od 20h DJ XLX.

_RA_0744

U kućici koju smo ustupili dečijim ustanovama i humanitarnim organizacijama, možete kupiti rukotvorine koje su pravili štićenici Svratišta u Futogu, novosadskog Gerontološkog centra.

_RA_0832

Na panoima kod spomenika Svetozaru Miletiću, narednih dana možete pogledati izložbu fotoreportera Blica, Nenada Mihajlovića.

Sve ljubitelje lepih, mirišljavih i prirodnih jelki, pozivamo da svoje novogodišnje drvo nabave na Trgu slobode. Jelku sa busenom možete kupiti na štandu JKP “Gradsko zelenilo” ispred Gradske kuće, a nakon praznika neka vam krasi dvorište ili je zasadite na nekom drugom mestu.

0RH_9735

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.
Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest. Prijatelj festivala je i Elektrodistribucija Srbije.

_RA_0838

 

_RA_0763

_RA_0759

_RA_0751

 

_RA_0735

_RA_0727

Autor: Nshronika

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here