Početna Danas u gradu Dodela nagrada “Dr Zoran Đinđić” danas u Amfiteatru zgrade Univerziteta

Dodela nagrada “Dr Zoran Đinđić” danas u Amfiteatru zgrade Univerziteta

0

rektorat_700xSvečana dodela nagrada “Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača” sa teritorije Vojvodine biće upriličena danas u 18 sati u Amfiteatru Centralne zgrade Univerziteta.

Dodeliće se i nagrada “Dr Zoran Đinđić” za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz oblasti filozofskih i socioloških nauka, Specijalna nagrada “Dr Zoran Đinđić” za mladog naučnika i istraživača za sveukupni doprinos nauci i Nagrada za najboljeg studenta Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2015/2016. godini.

Dobitnici ovogodišnjih nagrada su:1. Godišnja nagrada “Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača za 2016. godinu” u Vojvodini: dr Aleksandar Tot, Prirodno-matematički fakultet.

2. Godišnja nagrada “Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka” za 2016. godinu u Srbiji: Anđelija Milić, Filozofski fakultet u Nišu, Departman za filozofiju, za odbranjen master rad na temu: “Odnos života i smrti sa budnošću i usnulošću u Heraklitovoj filozofiji”.

3. Specijalna nagrada “Dr Zoran Đinđić” za mladog naučnika i istraživača za sveukupni doprinos nauci: dr Branislav Šojić, Tehnološki fakultet.

4. Nagrada najboljem studentu Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2015/2016. godini: Vidak Raičević, Prirodno-matematički fakultet.

Autor: RTS/021/B92