Početna Gradske teme Subota u znaku Indije na Trgu slobode: “Food Planet” nastavlja sa programom...

Subota u znaku Indije na Trgu slobode: “Food Planet” nastavlja sa programom 10. maja!

0

Festival “Food Planet” juče je bio u znaku Indije.

Novosađani su imali priliku da degustiraju indijske specijalitete koje su pripremili kuvari restorana “Fabrika ukusa” a predstavio ih je menadžer restorana Dejan Vasiljković. Osim ukusne hrane, prisutni su mogli i da se tetoviraju kanom i čuju nešto više o ovom tradicionalnom indijskom običaju od Andree Petrović.

Gošća “Food Planeta” bila je Vanja Petković iz udruženja “Čepom do osmeha” koja nam je govorila o njihovoj već dobro poznatoj humanitarnoj akciji i pozvala da budemo deo nje.

Današnji program se, zbog loših vremenskih uslova, neće održati, a sa predstavljanjem svetskih kuhinja nastavljamo u sredu, 10. maja kada je na programu predstavljanje Nemačke. “Food Planet” će tokom održavanja manifestacije “Ritam Evrope” biti izmešten sa Trga slobode.

U ekskluzivnoj Miele BIG KITCHEN, na Trgu slobode u Novom Sadu, svoja nacionalna jela kuvaće predstavnici čak 30 zemalja, a Miele uređaji za kuvanje, pečenje, kuvanje na pari i rashladni uređaji, biće u službi profesionalnih kuvara koji će pripremati specijalitete sa svih svetskih meridijana.

Sve informacije pratite na Facebook stranici Food Planet, kao i na zvaničnom sajtu www.foodplanet.rs

Festival nacionalnih kuhinja “Food Planet”, nakon veoma uspešnih “Novosadskog Winter Festa” i “Festivala ljubavi” na Trgu slobode u Novom Sadu, organizuju kompanije Color Press Grupa i Ninamedia, uz podršku Grada Novog Sada.

Autor: NsHronika