Početna Gradske teme Subota u znaku pravljenja dvoraca od peska, ukusne zalogaje domaćica i sjajne...

Subota u znaku pravljenja dvoraca od peska, ukusne zalogaje domaćica i sjajne salsa žurke na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 21. juna, otvoren je drugi po redu “Štrand Summer Fest”.

Sve do 20. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, dečije radionice i maskenbali, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Juče su se najmlađi Štrandaroši takmičili u pravljenju dvoraca od peska. Najlepši dvorac napravila je Luna Pajić i ona i njena porodica su dobili putovanje na Kopaonik.

Štrandaroši su uživali u ukusnim zalogajima naših vrednih domaćica nedelje i muzici koju je za njih birala DJ Looda Sosa (Duška Mišov).

Od 20h održana je još jedna sjajna salsa žurka – Di Luna Sangria Salsa Night. Ritmos del Mundo naučio je prisutne osnovne salsa korake, a zatim je usledila salsa žurka. Najbolji par nagrađen je poklonom naših prijatelja iz Vinarije Čoka.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2018, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, Fuzetea, Di Luna Sangria.

Organizatori festivala su kompanije Color Media Communications, Ninamedia, Petrovaradin medija i Color Media Events.

Autor: NsHronika