Početna Gradske teme Sutra Flash Mob na ulicama Novog Sada

Sutra Flash Mob na ulicama Novog Sada

0

13179282_1714401895508266_1646675686747380075_n

Povodom obeležavanja Dana Evrope, EU info Point Novi Sad sutra, 09. maja u periodu između 17 i 18 sati, u dvorištu Katoličke porte, organizuje plesni performans – Flash Mob.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane Novosađane da se priključe predstavnicima plesnih klubova iz Novog Sada, i zajedno sa njima, uživajući u muzici i plesu, proslave Dan Evrope.

Koreografija je pripremljena na pesmu “Emergency” u izvođenju Icona Pop, a korake za Flash Mob ove godine pripremili su predstavnici Plesnog udruženja “Groove”.

Pored plesnog performansa, EUIP će u okviru ove manifestacije imati i Info pult, gde će sugrađanima biti dostupan promotivni materijal (brošure, baloni, zastavice, olovke…), a volonteri EUIP NS pružaće zainteresovanima informacije o Evropskoj uniji i svim aktivnostima EU Info Pointa u Novom Sadu.

Cilj obeležavanja Dana Evrope je podizanje svesti o značaju evropskih vrednosti, procesu evropskih integracija, kao i približavanje Evropske unije, njenog funkcionisanja i delovanja, građanima Novog Sada.

Autor: NsHronika.rs
Foto: Promo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here