Početna Gradske teme Sutra počinje novo prijavljivanje za subvencije za kupovinu bicikala

Sutra počinje novo prijavljivanje za subvencije za kupovinu bicikala

0

Novi krug prijava za dobijanje subvencije za kupovinu bicikla u Novom Sadu počeće sutra, u petak, 20. avgusta od 12 časova. Prijavljivanje će trajati do 23. avgusta, u podne, saopštio je „Novosadski ekološki centar“ (NEC).

Samoj aplikaciji zainteresovani građani mogu da pristupe putem sajta Gradske uprave za životnu sredinu – www.environovisad.rs ili direktno putem sajta www.vozibicikl.rs.

Sve detalje u vezi sa učešćem, uslovima, značenjem pojmova, potrebnom dokumentacijom i načinom prijavljivanja građani mogu da pročitaju u Javnom pozivu koji je dostupan na ovim internet adresama, kao i na sajtu NEC-a.

Osobe koje se prijavljuju putem aplikacije u predviđena polja prijavnog formulara upisuju podatke iz svoje lične karte. Podaci iz lične karte i prijavnog formulara moraju se podudarati.

U saopštenju je navedeno i da će oni koji putem aplikacije dobiju potvrdu sa rednim brojevima od 1 do 1.100, u roku za prijavu morati da dostave fotokopiju lične karte sa adresom ili očitanu čipovanu ličnu kartu, na kojima se nedvosmisleno vidi adresa prebivališta, lično na adresu Antona Čehova 4 (Kulturna stanica „Eđšeg“) ili slanjem na adresu e-pošte: info@vozibicikl.rs , radi preliminarne provere ispunjenosti uslova Javnog poziva.

Udruženje će u roku od pet dana od dana isteka roka za podnošenje prijava, na sajtu Gradske uprave i sajtu vozibicikl.rs objaviti rang-listu svih koji su se prijavili, prema vremenu prijave.

Javnim pozivom su predviđene subvencije za bicikle prvih 900 na rang listi prijavljenih. Oni koji su ostvarili pravo na subvenciju za nabavku novog bicikla u prvom krugu nemaju pravo ponovnog učešća i u slučaju prijavljivanja njihova imena biće uklonjena sa konačne rang liste.

Pojedinačan iznos sredstava koji se dodeljuje po ovom javnom pozivu za podršku nabavke novog bicikla je 10.000 dinara. Ukoliko je cena bicikla manja od ovog iznosa, na račun građana će biti uplaćen iznos u visini cene bicikla.

Detaljnije informacije svi zainteresovani mogu dobiti putem telefona 069/2021-300 i 069/2021-961, radnim danima od 10 do 19 časova.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay