Početna Gradske teme Svečana dodela “Youth Heroes” nagrada u Svilari

Svečana dodela “Youth Heroes” nagrada u Svilari

0

„Youth Heroes Motivation Day” održaće se u petak, 15. novembra sa početkom u 11 časova, u Kulturnoj stanici Svilara u Novom Sadu, kada će biti održana svečana dodela „Youth Heroes” nagrada najuspešnijim mladim ljudima u Srbiji.

Govornici koji će na događaju „Youth Heroes Motivation Day” pričati o svojim iskustvima i putu do uspeha biće Nenad Pagonis, profesionalni kik-bokser i desetostruki šampion sveta i Ivan Bildi, ekspert za digitalni marketing.

EXIT fondacija i kompanija NIS su četvrtu godinu uzastopno organizovali nacionalni „Youth Heroes“ konkurs, sa ciljem da se mladi heroji u Srbiji izvuku iz anonimnosti, predstave javnosti i promovišu kako bi postali inspiracija, ponos i uzor za sve generacije.

Na adresu EXIT fondacije je tokom trajanja konkursa, od maja do avgusta, stiglo preko stotinu prijava, a stručni žiri je odabrao osamnaest mladih heroja iz ukupno četiri oblasti: obrazovanja/nauke, preduzetništva/kreativnih industrija, kulture/umetnosti i društvenog aktivizma. Pored nagrada u navedenim kategorijama, biće dodeljena i Specijalna „Youth Heroes“ nagrada.

Svima njima će na svečanosti u petak, 15. novembra, u Kulturnoj stanici Svilara u Novom Sadu, biti uručene nagrade.

Foto: EXIT/Promo