Početna Gradske teme Svečano otvorena ekskluzivna prodavnica KSS u Rodi u Novom Sadu

Svečano otvorena ekskluzivna prodavnica KSS u Rodi u Novom Sadu

KSS1

U Novom Sadu, u okviru Roda Megamarketa otvorena je ekskluzivna prodavnica u kojoj će se prodavati brendirani artikli i košarkaška oprema Košarkaškog saveza Srbije, u prisustvu košarkaške zvezde Marka Kovačevića, člana košarkaškog kluba Sports world i člana kadetske repreznetacije Srbije. Ovo je deseta ekskluzivna i istovremeno poslednja prodavnica koju su Košarkaški savez Srbije i RODA otvorili u okviru zajedničke saradnje koja je počela potpisivanje sponzorskog ugovora ove godine julu, rečeno je prisutnima na licu mesta.

Izuzetno mi je drago što je Novi Sad dobio jednu ovakvu prodavnicu u okviru koje će svi ljubitelji sporta i košarke moći da pronađu brendirani materijal KSS-a od šalova, do šolja, privezaka za ključeve, ali i košarkašku opremu, profesionalne košarkaške lopte, dresove i još mnogo toga“, rekao je Marko Kovačević, član kadetske reprezentacije Srbije i dodao: iskreno se nadam da ću i ja u bliskoj budućnosti postati deo seniorske reprezentacije Srbije, kao i da će budući tim biti isto toliko uspešan kao i ovaj danas, tako da će se i naša imena i dresovi naći u ponudi ove radnje.

KSS

Roda, pored mnogobrojnih incijativa koja sprovodi u cilju podrške sporta i košarke u Srbiji, kao ponosni sponzor srpske košarke, pripremila je pravo iznenađenje za svoje potrošače i ljubitelje košarke tako što je 25 dresova, 25 profesionalnih košarkaških lopti, 25 pakovanja piva, kao i 10 karata – aranžamana za finalne utakmice u košarci, koje se održavaju u Lilu, u Francuskoj 20. septembra. Pored toga RODA poklanja 500 košarkaških lopti osnovnim i srednjim školama u 23 grada širom Srbije, u okviru društveno odgovornog projekta “500 lopti za buduće asove” uz podršku Košarkaškog saveza Srbije i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Glasanje traje, na web stranici www.roda.rs mesec dana, od 15. septembra do 15. oktobra, a podela lopti će se realizovati na osnovu najvećeg broja glasova koje će svaka škola sakupiti putem web aplikacije.

Autor i foto: NsHronika.rs