Početna Gradske teme Treće Mama biznis veče u Novom Sadu

Treće Mama biznis veče u Novom Sadu

0

Treće Mama biznis veče u organizaciji udruženja Mame novosađanke, sa ciljem da se “Mame preduzetnice” upoznaju, povežu i predstave svoj biznis održaće se u ponedeljak, 17. decembra, od 19 do 21 čas, u kafeu Indeksova tribina, Ul. Jiričekova bb, u Novom Sadu. Ulaz je besplatan.

Nakon dve uspešno održane Mama biznis večeri u avgustu i oktobru, biće upriličena i treća sa ciljem da se okupe sadašnje i buduće “Mame preduzetnice” u cilju informisanja, upoznavanja, povezivanja, predstavljanja svog biznisa i pružanja ili dobijanja podrške.

Publici će se predstaviti nekoliko “Mama preduzetnica”, sa svojim zanimljivim ličnim i poslovnim pričama. One će upoznati prisutne o svojim poslovnim idejama, počecima, preprekama na koje su nailazile i načinima na koje su ih prevazilazile, kao i mnogim drugim zanimljivim stvarima.

Tri preduzetnice koje će se predstaviti:

Ivana Elesin, pedagog, vlasnica brendova “Teglas” i “Kiflica”
Marija Asodi, inženjer zaštite životne sredine, vlasnica brenda “BabyStar” (platnene pelene i mei tai nosiljke za bebe)
Ivana Koneska, vlasnica kozmetičkog salona “Beauty Kutak Ivana”

Publika će imati priliku da postavlja pitanja, a na kraju večeri najsrećniji posetioci dobijaju i lepe poklone od govornica.

Mama biznis veče je logičan nastavak manifestacije “Mama biznis fest”, gde mame preduzetnice na licu mesta predstavljaju i prodaju svoje proizvode i usluge. Takođe, ono je svojevrsni uvod u projekat Mama biznis klub, koji se predstavio javnosti krajem prošle godine, ali za čiju realizaciju članice udruženja još nisu uspele da obezbede sredstva. Projektom Mama biznis klub mamama preduzetnicama bi bio omogućen radni prostor za rad, sastanke, seminare i predavanja, uz obezbeđeno čuvanje dece u prostoriji pored.

Ovo je jedan od načina da se podrži žensko preduzetništvo, pomaže umrežavanju mama preduzetnica i plasiranju njihovih proizvoda i usluga na trzištu. Ne manje važan cilj je i informisanje majki preduzetnica, ali i onih koje to tek planiraju da postanu.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay