Početna Gradske teme Treći Sajam saobraćaja na Novosadskom sajmu

Treći Sajam saobraćaja na Novosadskom sajmu

0

Treći Sajam saobraćaja “Traffic solutions expo” biće održan u Kongresnom centru “Master“ Novosadskog sajma, od 16. do 18. oktobra, u organizaciji Public Conection, Nacionalne vozačke akademije (NAVAK), Automoto saveza Srbije – Centar za motorna vozila (AMSS-CMV) i Novosadskog sajma.

Uz renomirane izlagače, tokom tri sajamska dana, posetioce očekuju brojne panel diskusije, okrugli stolovi i prezentacije na aktuelne teme, sa ciljem da povežu predstavnike lokalnih uprava i privrednog sektora, kroz primenu različitih rešenja za unapređenje saobraćaja.

“Traffic solutions expo 2019” kao inovativna manifestacija, okupiće predstavnike brojnih institucija, ustanova i privrednih društava, koja rade u oblasti saobraćaja i niskogradnje, kao što su: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Pokrajinski sekretarijat za građevinarstvo, energetiku i saobraćaj, Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, Koridori Srbije, JP Putevi Republike Srpske, Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) kao i gradovi Novi Sad, Beograd i Niš i obrazovne institucije poput Fakulteta tehničkih nauka i Visoke tehnička škole strukovnih studija Kragujevac.

Takođe, posetioci će moći da posete i štandove i prezentacije renomiranih predstavnika privrednog i drugih sektora, kao što su: Selma Subotica, Signal Sombor, Zodax Beograd, AMSS-CMV Beograd, Adomne Novi Sad, DMV Niš, NAVAK Beograd, EUBuild, Udruženja parkirališta Srbije, JKP Parking servis Novi Sad i drugi.

Poseta Sajmu saobraćaja je za sve zainteresovane posetoce besplatna, a dodatne informacije mogu se pronaći na veb stranici www.ts-expo.rs, gde svi zainteresovani mogu da potvrde učešće popunjavanjem prijave za posetioce.

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay